Mentalisaatio - oma mieli, toisen mieli, yhteinen kieli.

Henkilökuntamme

Vahvuutemme piilee osaavassa ja ammattitaitoisessa henkilökunnassamme. Psykoterapeutit ovat psykoterapian koulutuksen omaavia, mentasaatiokoulutuksen saaneita terapeutteja.

 

Irmeli Laitinen, Valt. tiet. tohtori ja teologian maisteri, psykoanalyyttinen psykoterapeutti (British Psychoanalytic Council, BPC, Therapeia -säätiö) ja ryhmäanalyytikko (Group Analysis South West, GASW, Bristol), ryhmätyönohjaaja (Institute of Group Analysis, IGA, Lontoo). Hän on saanut mentalisaatioon perustuvan hoidon koulutuksen Anna Freud keskuksessa.  Irmeli Laitinen on toiminut psyko- ja ryhmäterapeuttina, kouluttajana ja työnohjaajana. Hän on ollut työssä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla sekä Suomessa että Englannissa. Hänellä on yksityisvastaanotto Helsingissä.

 

Seija Ollikainen, erikoispsykologi, PsL, psykoterapeutti, psykoanalyytikko (Inter­na­tional Psyc­hoa­na­ly­tical Associa­tion, IPA). Seija Ollikainen toimii psykoterapeuttina ja psykoanalyytikkona, kouluttajana ja työnohjaajana. Hän on työssä Helsinki-Espoon Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiöllä ja hänellä on yksityisvastaanotto Helsingissä.

 

 

 

Hakusivu

Yhteystiedot

Mentalisaatio-TTK Mechelininkatu 21
Helsinki
00100
+358 400 103 926
+358 442 836 806